Els esports d'acrobàcia aquatica.

Noi fent Kaysurf

Kitesurf


El kitesurf és una modalitat de esport d'acrobàcia que consisteix en fer salts amb piruetes sobre una taula una mica més petita que la de surf, en la qual tu estas amarrat a un cometa que t'impulsa i et permet agafar grans velocitats per poder fer salts encara mes sorprenents. Per poder practicar aquest esport de manera segura necessites un coneixements bàsics.













noia fent Windsurf

WindSurf



El windsurf és una altre modalitat d'esport d'acrobàcia, en la qual consisteix amb una taula de surf se li acobla una vela, amb l'acció del vent agafes un impuls gracies a la vela que et permet lliscar sobre l'aigua a una gran velocitat, els materials del windsurf són fàcils de controlar i molt lleugeres, per poder fer aquest esport de manera segura i correcta es te que saber en quina potència bufa el vent, i saber dominar tant com la taula com l'impuls que et dona el vent.











Noi agafant l'impuls amb la taula de skim

Skimboarding

Aquest esport consisteix en lliscar sobre l'aigua en la desembocadura de la vora amb una taula de un gruix mol fi, per fer això tens que agafar un impuls previ corrents amb la taula  a les mans, després la llançes i et pujes a sobre agafant velocitat i intentant arribar el mes lluny possible i fent trucs amb la taula.  L'únic que necessites per fer aquest esport correctament es saber mantenir l'equilibri sobre la taula.













Wakeskate i el Wakeboard

Noi fent Wakeskate
El wakeskate és una variació del skateboard normal però adaptada al aigua, aquest esport consisteix en que amb una taula mes o menys com de skateboard però una mica mes gran i anar fent trucs sobre l'aigua estant impulsat per una barca o llanxa.
El Wakeboard be a ser el mateix que el Wakeskate, però amb una taula diferent ( sense llija ) i sense sabates.








PaddleSurf

Noi fent PaddleSurf
Seria una variació del surf amb una novetat, es porta un rem. Consisteix en remar de peu sobre una taula de surf, aquest esport seria el mes tranquil perquè també es pot practicar per fer tranquil·les travessies pel mar, però també es pot practicar per surfejar grans onades però amb l'ajuda del rem.






Surf

Acció de fer la paret endins d'una onada
El surf es l'esport d'acrobàcia més conegut, aquest esport consisteix que amb una taula de grans dimensions nades cap endins del mar fins que trobes una onada que creus bona o possible d'agafar, després d'això et tens que posar de peu ràpidament i en el moment adequat mantenint l'equilibri sobre la taula, quan ja estas dret consisteix en agafar la onada i lliscar sobre d'aquesta, això seria el més bàsic després ja quan vas avançant poc a poc es van fent mes trucs, acrobàcies i fins i tot ficar-se dintre de l'onada per anar trencant-la i aconseguir sortir per la desembocadura, aquesta acció es diu fer la paret.


Valoració Personal

Són esports fantàstics i increïbles  són els esports que m'agraden més després del basquet, ja ni he fet un el skimboard i em va agradar molt, seriosament m'agradaria disfrutar de cada un d'aquests esports quan ja no estigui lesionat.

Enllaços:
http://www.zonakitesurf.com/queeskitesurf.htm
http://deportesacuaticos.info/windsurf
http://www.estudiantes.info/deportes/acuaticos/skinboard.htm
http://negrowhite.net/marcas-branding/wakeskate-que-es-y-de-que-se-trata
http://tartarugasurf.com/es/paddle-surf.html
http://www.webconsultas.com/ejercicio-y-deporte/vida-activa/planeta-surf-el-mar-tus-pies-5536


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Read Comments

0 Response to "Els esports d'acrobàcia aquatica."

Publicar un comentario